Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Albjerk Bil Ringerike

Hos Albjerk Bil Ringerike tilbyr vi en rekke tjenester innenfor service og reparasjon av ŠKODA. Vi kan hjelpe deg, enten du trenger service og EU-kontroll eller må reparere en skade på bilen din. Dersom noe må byttes ut når vi utfører service eller reparasjoner, bruker vi alltid originale bildeler fra ŠKODA.

Kjernen i ŠKODA-filosofien er å tilby mye bil for pengene, og vi ønsker å gi deg den samme opplevelsen når du har bilen til service. Vi tilbyr den aller beste servicen på ŠKODA, og vi leverer alltid høy kvalitet til en fornuftig pris. Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din ŠKODA skal være sikker å kjøre og holde seg best mulig i verdi. Når du bruker et autorisert ŠKODA-verksted kan du føle deg trygg, også hvis det er større skader som må utbedres. Hos Albjerk Bil Ringerike finner du engasjerte og dyktige bilmekanikere med lang erfaring. Vi er spesialister på ŠKODA og kjenner bilen din aller best. Derfor vet vi hva som trengs for at bilen skal holde seg i god teknisk stand. Hvis du ønsker å opprettholde nybilgarantien og få automatisk 24-timers mobilitetsgaranti, det vil si at du får veihjelp 24 timer i døgnet, må du også følge serviceprogrammet ved vårt autoriserte ŠKODA-verksted.