Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Albjerk Bil Ringerike får du alt du trenger til din ŠKODA

På jakt etter en helt ny bil eller en pen bruktbil? Hos Albjerk Bil Ringerike tilbyr vi salg av både nye og brukte ŠKODA-modeller. Vi utfører også en rekke tjenester innen service og reparasjon, og hjelper deg gjerne enten du trenger service og EU-kontroll eller må skifte frontrute. I tillegg kan vi hjelpe deg hvis du har skader på karosseri, enten det er steinsprut, bulker eller bildeler som må byttes ut. Når det er tid for dekkskifte så kan du enkelt få skiftet dekk hos oss, og vi selger både sommer- og vinterdekk til gode priser. Vi har også et eget dekkhotell dersom du ønsker god oppbevaring av dekkene dine helt til neste sesong. I tillegg har Albjerk Bil Ringerike hente- og leveringstjenester for deg som trenger det.

Albjerk Bil Ringerike er din bilforhandler av ŠKODA i regionen Ringerike, og vi holder til i moderne lokaler på Eikli i Hønefoss sentrum. Vi er 47 ansatte som gjør alt vi kan for å møte deg og dine behov hver eneste dag. Vi er opptatt av personlig service og at du alltid blir møtt av våre hyggelige medarbeidere.

Velkommen til oss!